Угорщина – Португалія / Xltiy Yq2awzpm : Збірна португалії перемогла угорщину (3:0) у групі f у матчі з угорщиною роналду оформив дубль і став першим футболістом в історії, якому вдалося забити на п'яти чемпіонатах європи.

Угорщина – Португалія / Xltiy Yq2awzpm : Збірна португалії перемогла угорщину (3:0) у групі f у матчі з угорщиною роналду оформив дубль і став першим футболістом в історії, якому вдалося забити на п'яти чемпіонатах європи.. Руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейру, данілу перейра, вільям карвалью (ренату. Угорщина та португалія зіграли матч 15 червня 2021. Збірна португалії перемогла угорщину (3:0) у групі f у матчі з угорщиною роналду оформив дубль і став першим футболістом в історії, якому вдалося забити на п'яти чемпіонатах європи. Угорщина старалась цілий другий тайм, і навіть давила португалію. Португалія — руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейро, данилу перейра, вільям карвалью (саншеш, 81), бернарду сілва (рафа сілва, 71).

Геррейро, 84, роналду, 87, 90+2. Угорщина старалась цілий другий тайм, і навіть давила португалію. Поєдинок пройшов у будапешті на пушкаш арені. Інформатор україна ☝ португалия за 8 минут разгромила венгрию. Кріштіану роналду, 86 (пен), 90+2.

It6ydn10aaoo5m
It6ydn10aaoo5m from pic.sport.ua
Португалія вирішила долю матчу в кінці гри. Геррейро, 84, роналду, 87, 90+2. Кріштіану роналду, 86 (пен), 90+2. Всі три м'ячі підопічні карлуша кейруша забили в останні вісім хвилин гри. Браво угорщина за достойний футбол, обідно до сліз. Відзначимо, що вінгер збірної португалії кріштіану роналду забив два голи у ворота угорщини. О 19:00 стартує поєдинок між командами угорщини та португалії. Матч команд групи f відбудеться в будапешті, на стадіоні пушкаш арена.

Угорщина старалась цілий другий тайм, і навіть давила португалію.

Інформатор україна ☝ португалия за 8 минут разгромила венгрию. Всі три м'ячі підопічні карлуша кейруша забили в останні вісім хвилин гри. Відео голів дивіться на football24.ua. Дубль роналду допоміг португалії розтрощити угорщину. Відзначимо, що вінгер збірної португалії кріштіану роналду забив два голи у ворота угорщини. Португалія вирішила долю матчу в кінці гри. Огляд матчу / роналду переверший рекорд платіні. Головний суддя джюнейт чакир (туреччина). Дізнавайся про результати матчів і дивись круті голи найпершим! Угорщину не дуже пригнічує потрапляння в групу смерті з португалією, францією та німеччиною. Португалії фартануло з першим голом, а так був рівний матч. Португалія розгромила угорщину в матчі першого туру євро 2020 15 червня 2021 року. Браво угорщина за достойний футбол, обідно до сліз.

Дубль роналду допоміг португалії розтрощити угорщину. Угорщина старалась цілий другий тайм, і навіть давила португалію. Португалія вирішила долю матчу в кінці гри. Збірна португалії перемогла угорщину (3:0) у групі f у матчі з угорщиною роналду оформив дубль і став першим футболістом в історії, якому вдалося забити на п'яти чемпіонатах європи. Португалія розгромила угорщину в матчі першого туру євро 2020 15 червня 2021 року.

Sz8m8wy76ka61m
Sz8m8wy76ka61m from cdn.meta.ua
Нагадаємо, збірна україни у драматичному матчі поступилася нідерландам на. Португалія — руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейро, данилу перейра, вільям карвалью (саншеш, 81), бернарду сілва (рафа сілва, 71). Матч команд групи f відбудеться в будапешті, на стадіоні пушкаш арена. О 19:00 стартує поєдинок між командами угорщини та португалії. Інформатор україна ☝ португалия за 8 минут разгромила венгрию. П2 в 1 гол або нічия. Браво угорщина за достойний футбол, обідно до сліз. Португалія розгромила угорщину в матчі першого туру євро 2020 15 червня 2021 року.

Угорщина старалась цілий другий тайм, і навіть давила португалію.

Португалія розгромила угорщину в матчі першого туру євро 2020 15 червня 2021 року. Головний суддя джюнейт чакир (туреччина). Відео голів дивіться на football24.ua. Руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейру, данілу перейра, вільям карвалью (ренату. Угорщина та португалія зіграли матч 15 червня 2021. Поєдинок пройшов у будапешті на пушкаш арені. Всі три м'ячі підопічні карлуша кейруша забили в останні вісім хвилин гри. Кріштіану роналду, 86 (пен), 90+2. Інформатор україна ☝ португалия за 8 минут разгромила венгрию. Огляд матчу / роналду переверший рекорд платіні. Угорщина старалась цілий другий тайм, і навіть давила португалію. Дубль роналду допоміг португалії розтрощити угорщину. Збірна португалії перемогла угорщину (3:0) у групі f у матчі з угорщиною роналду оформив дубль і став першим футболістом в історії, якому вдалося забити на п'яти чемпіонатах європи.

Огляд матчу / роналду переверший рекорд платіні. Португалії фартануло з першим голом, а так був рівний матч. Інформатор україна ☝ португалия за 8 минут разгромила венгрию. Португалія вирішила долю матчу в кінці гри. Угорщина старалась цілий другий тайм, і навіть давила португалію.

Xltiy Yq2awzpm
Xltiy Yq2awzpm from cdn.segodnya.ua
Угорщина старалась цілий другий тайм, і навіть давила португалію. Угорщину не дуже пригнічує потрапляння в групу смерті з португалією, францією та німеччиною. Геррейро, 84, роналду, 87, 90+2. Португалії фартануло з першим голом, а так був рівний матч. Головний суддя джюнейт чакир (туреччина). Угорщина та португалія зіграли матч 15 червня 2021. Всі три м'ячі підопічні карлуша кейруша забили в останні вісім хвилин гри. Матч команд групи f відбудеться в будапешті, на стадіоні пушкаш арена.

Нагадаємо, збірна україни у драматичному матчі поступилася нідерландам на.

Португалія розгромила угорщину в матчі першого туру євро 2020 15 червня 2021 року. Поєдинок пройшов у будапешті на пушкаш арені. Угорщина та португалія зіграли матч 15 червня 2021. Португалії фартануло з першим голом, а так був рівний матч. Дубль роналду допоміг португалії розтрощити угорщину. О 19:00 стартує поєдинок між командами угорщини та португалії. Нагадаємо, збірна україни у драматичному матчі поступилася нідерландам на. Геррейро, 84, роналду, 87, 90+2. Огляд матчу / роналду переверший рекорд платіні. Португалія вирішила долю матчу в кінці гри. Матч команд групи f відбудеться в будапешті, на стадіоні пушкаш арена. Всі три м'ячі підопічні карлуша кейруша забили в останні вісім хвилин гри. Дізнавайся про результати матчів і дивись круті голи найпершим!

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook